DanskEnglish

Trivsel i små doser

BusinessByHeart udsender ca. 10 årlige nyhedsmails. Læs mere her.

English Newsletter

Bi-monthly inspiration, heart-warmers and news - Click here

Om

BusinessByHeart er et fællesskab af selvstændige konsulenter.

Vi  brænder for at udvikle en bæredygtig og socialt retfærdig verden.

Vi arbejder ud fra principperne i Ikkevoldelig Kommunikation, som er udviklet af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg. En grundantagelse er at alt, hvad vi mennesker gør og siger, er udtryk for et ønske om at opfylde behov. Behov, som alle vi mennesker har til fælles, såsom sikkerhed, tilhørsforhold, accept og selvbestemmelse.

Når vi anerkender hinandens behov, er det lettere at finde løsninger, som alle parter kan leve med.

Vi tror på at der skal en anden tænkning til at løse de problemer, som menneskeheden står i. Det er den nye tænkning, som vi gerne vil understøtte.

Vi hjælper individer med at få kontakt med deres styrke og hinandens sårbarhed. Vi hjælper grupper med at slutte fred og blive effektive, så de kan medskabe den forandring, der er nødvendig. Vi uddanner coaches, der kan kaskadere fællesmenneskelighed og ansvarlighed ud i alverdens hjørner.

Vi arbejder i Danmark, UK, Schweiz, Polen, Ukraine, Indien og flere andre steder.

Vi ikke alene forstår og kan undervise i IVK-koncepterne, men modellerer gennem vores eget eksempel principperne. Vi har undervist, mæglet, coachet og faciliteret forandringsprocesser i mange forskellige sammenhænge og virksomheder gennem mange år.

BusinessByHeart tilbyder tillige konsulentbistand til udvikling af humane it-løsninger. Til denne opgave har vi allieret os med Troels Nilsson, Sekoia.

BusinessByHeartPernille Plantener

Stifter, født 1962. Konsulent, underviser og coach i virksomheder, familier og med private kunder. Har undervist i Holland, Schweiz, Polen og Norge i kommunikation. Mangeårig praksis med projektarbejde og facilitering inden for græsrødder og NGO-organisationer.

Uddannet i økologi og landbrugsteknik, har arbejdet inden for jordbruget, skolevæsenet, statslig forvaltning, med bæredygtig fødevareproduktion og dyrevelfærd samt i privat rådgivningsvirksomhed som leder og konsulent. Efteruddannelse i projektledelse og som proceskonsulent. Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation 2011, certificeret coach på PCC-niveau i 2015, mentor i 2014.

“Vi har brug for at finde nye måder at arbejde sammen, udvikle virksomheder og samfund på, så vi skaber en bæredygtig kultur med respekt for hinanden og naturgrundlaget.

Ring til Pernille på 2543 2921.

www.Genoprettende.dkCarl Plesner

Underviser og foredragsholder i genoprettende praksis, konfliktløsning og lVK. Arbejder med konfliktende parter bl.a. i Ukraine, tidligere bl.a. Palæstina og Indien. Har omfattende erfaring med at genoprette relationer og værdighed i klasseværelset, familiekonflikter, parforhold og organisationer. I fem år  konfliktrådsmægler hos politiet.

BA i socialvidenskab og pædagogik & uddannelsesstudier, uddannet tonemester fra den danske filmskole og certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation.

“Jeg tror på at alt, hvad mennesker foretager sig, er udtryk for et ønske om at opfylde et behov; behov vi alle kender og deler. Der er derfor ingen grund til at fordømme andre mennesker eller os selv, kun at forstå, og derfra finde bæredygtige strategier.”

Læs mere på www.genoprettende.dk eller ring 2381 7018

 

Emmacollinscoaching.com Emma Collins

Certificeret coach inden for Person Centreret Behandling, mindfulness og Ikkevoldelig Kommunikation. Tilbyder træning i og facilitering af samarbejde, empati og medfølelse internationalt.

Gennem sit professionelle liv har Emma hjulpet hundredvis af mennesker til at realisere deres drømme om nære, autentiske forhold til sig selv og andre. Hun har især erfaring i at støtte mennesker i at opløse smerten fra deres fortid og udvikle medfølelse i tanke og handling, så de kommer til at leve stærke, autentiske og helhjertede liv.

Læs mere på www.emmacollinscoaching.com

Bitnami